Wasbar

Blurring: Wasserette, café, dag horeca, programmering, werkplek, kortom een community hub waar je je vrienden ontmoet terwijl je wasje draait. Functioneel en horeca versmelten.

 

Gestart door Dries en Yuri, werkzaam bij een magazine kwamen met het idee om met behulp van het koppelen van ideeën commerciële samenwerkingen op te zetten. Het opzetten van een showroom waar partner gekoppeld zijn. Hieruit is Wasbar ontstaan, gebaseerd op partnerships met meerdere leveranciers en met de nodige line en brand extension, is dit een mooi voorbeeld van Blurring.

 

Wasbar brengt twee werelden samen, ontstaan vanuit urbanisatie, de stroming richting kleine huishoudens en kleine behuizing en de behoefte om het functionele met het aangename te vermengen. Een plek waar je onder het genot van een hapje en een drankje je was kunt doen, kunt bijpraten met je vrienden of een huiskamer concert kunt bijwonen. Middels programmering en educatie wordt het aanbod verrijkt. Het business model waarbij meerdere geldstromen samenkomen, zowel intern als extern beheerd, in vorm van samenwerkingen met de kernleveranciers maken dit concept vitaal.