Welke beweging maakt u?

Het retaillandschap is volop in beweging, gedreven door technologie, consumentengedrag, en maatschappelijke ontwikkelingen. Als retailer kunt u doen wat u deed in de hoop te krijgen wat u nu heeft of u kunt een beweging maken; een beweging van aanbod naar vraag, een beweging naar de klant toe, nieuwe zakelijke kansen benutten die deze tijdsgeest ons biedt, een beweging richting retail van de toekomst en verbinding. Welke beweging maakt u?

Inspiratie

Dagelijks houden wij trends, ontwikkelingen, technologie, consumentengedrag en retailconcepten bij. Deze kennis delen wij graag met u. Blur®ing connections biedt inspiratie en geeft met trendpresentaties, retailsafari's en blogs stof tot nadenken. Op zoek naar inspiratie?

 

Bent u op zoek naar een inspiratie sessie waarin de luisteraar wordt meegenomen in de ontwikkelingen om ons heen en hoe dit een rol kunnen spelen in uw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

 

Wilt u meer weten over de retailsafari's en de nieuwe data? Bekijk hier de informatie. 

 

Gespot

WASbar

Wascafé, koffie, ontbijtje en bijpraten met je vrienden terwijl je wasje draait. Functioneel en horeca versmelten.

hutspot

Hutspot, een 'currated store' waar start-ups een plek kunnen huren. Koffie, lifestyle, barber, fashion, beauty en meer.  

alley cat bikes & coffee

Alley Cat is een community hub en creatieve werkplek met een sterke focus op speciale koffie en een passie voor fietsen.


Stanley/Stella

Stanley & Stella draait volledig om duurzaamheid. Naast een eigen collectie wordt er gefocust op een gezond horecagedeelte, co-working ruimtes en samenwerkingen met andere merken en artiesten.

Block62

Een uniek horeca concept waar eten, slapen en producten centraal staan. Zowel de keuken als de inrichting als het aanbod is blurring, een totaal beleving die je gezien moet hebben.

Sissy-Boy

Sissy-Boy, een lifestyle merk met homeware, fashion, accessoires, huis- en interior, bodycare, food, horeca en events make dit merk tot een ware belevenis voor de fans.Blogs

Robbies community

Iets anders, geïnspireerd en verrast worden en het gevoel hebben dat het om mij gaat, om mij als consument. Iemand of iets waar ik mezelf kan zijn, waar geluisterd en verteld wordt, waar behoeften centraal staan, gewoon iemand of iets waar je blij van wordt, dat je begrijpt en waar jij begrepen wordt. Eigenlijk zoals onze klanten zich voelen op een gewone dag.

<lees verder>


Blurring in diensten

In de media is veel aandacht voor Blurring, met name toegespitst in retail, waarbij retailers, met een duidelijk klantprofiel voor ogen, het aanbod zorgvuldig samenstellen rondom de klantbehoeften.

<lees verder>

Blurring in de polder

In de media is al veel aandacht voor Blurring. De meest hype concepten, gevestigd in opkomende stadsgebieden komen voorbij. Community conceptstores waar het aanbod zorgvuldig en gecureerd is samengesteld rondom klantbehoeften en met een duidelijk klantprofiel voor ogen.

<lees verder>